utiliteit

Ramen plaatsen op moeilijk bereikbare plekken

vandesky maakt rope access toegankelijk voor iedereen.

Rope access is een methode om op hoogte te werken met behulp van touwen en gespecialiseerde apparatuur. Het wordt gebruikt in situaties waar traditionele toegangsmethoden, zoals steigers of hoogwerkers, niet praktisch of mogelijk zijn.

Rope access is daardoor uitermate geschikt voor de installatie en het schoonmaken van ramen op moeilijk bereikbare of onhandige locaties.Afgelopen jaar heeft Vandesky weer veel ramen morgen plaatsen, vervangen en schoonmaken. Voordat we beginnen aan een nieuwe klus is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het touwtoegangssysteem correct is ingesteld en dat alle apparatuur in goede staat verkeert.

Ook maakt Vandesky voor elk project een risicoanalyse om ongevallen of verwondingen te voorkomen.De eerste stap bij het plaatsen van ramen met behulp van abseiltechnieken is het tot stand brengen van een veilig ankerpunt. Dit is meestal een structureel element van het gebouw, zoals een balk of kolom, dat het gewicht van de werknemers en apparatuur kan dragen.  

Zodra onze medewerkers aan de touwen vast zitten kunnen ze beginnen met het plaatsen van de ramen.

Dit houdt meestal in dat het raam in de opening wordt geplaatst en op zijn plaats wordt vastgezet met een combinatie van bouten, schroeven en afdichtmiddelen. De werknemers moeten mogelijk ook de nodige aanpassingen maken om ervoor te zorgen dat het raam perfect past en uitgelijnd is.

Ramen plaatsen en ramen wassen door middel van Rope Acces heeft veel voordelen:
- Er kunnen ramen geplaatst en gewassen worden die met ladders, hangbruggen en steigers niet bereikbaar zijn.
- Rope Access neemt geen ruimte in op de grond.
- Het is snel, effectief en veroorzaakt geen overlast voor medewerkers in gebouwen.
- Gebruikte apparatuur wordt snel geïnstalleerd en afgebroken, waardoor de verstoring tot een minimum wordt beperkt.

Vraag nu een offerte aan

Wij ontzorgen op hoogte. Vertel ons wat uw probleem is
en wij komen met een passende oplossing.
Laat ons meedenken