Kabels

Kabels aanleggen op hoogte of in de diepte, beide zijn mogelijk

Bij het trekken van kabels komt ook veel rigging kijken.

Vandesky is dé specialist op het gebied van het installeren van lieren en takel systemen voor windturbines op zee. Onze IRATA-gecertificeerde medewerkers met GWO-kwalificaties zijn de ideale keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar gekwalificeerde professionals voor hun offshore projecten.

Onze IRATA-certificering betekent dat we beschikken over gedegen kennis van veiligheid, redding en het werken op hoogte. Onze mensen hebben met hun ervaring met rope access veel inzicht met hijsen van lasten.  Wij kunnen zeer nauwkeurig de werkplannen opvolgen en nemen geen risico’s. Dit maakt ons de perfecte partner voor het installeren van lieren en takelsystemen voor windturbines op zee. 

Bij Vandesky zorgen we voor het trekken van kabels vanaf de zeebodem door de TP (transition piece) met behulp van takelsystemen of lieren. We letten daarbij goed op de route van de kabels en monteren deze netjes in de kabelgoot. Ook het plaatsen van kasten en kabelgoten in de windturbines nemen we voor onze rekening. Vervolgens zorgen we ervoor dat de kabels en montage-rekken afgemonteerd zijn. Zodat we de turbine in perfecte staat achterlaten voor de volgende partij die de turbine zal betreden.

Voor elke klus de juiste
vakman beschikbaar

Dankzij onze ervaring en expertise op het gebied vanoffshore installaties kunnen we u altijd voorzien van de best mogelijke oplossingen. Of u nu op zoek bent naar professionele installatie van uw liersysteem of betrouwbare montage van uw kabels in uw windturbine, Vandesky heeft de kennis en kunde in huis om uw project tot een succes te maken. 

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren medewerkers staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de beste oplossingen voor uw offshore projecten.

Vraag nu een offerte aan

Wij ontzorgen op hoogte. Vertel ons wat uw probleem is
en wij komen met een passende oplossing.
Laat ons meedenken